Honung mot halsont.

Hej
Idag är jag förkyld och ont i halsen otroligt mycket :( Men hörde att äta en sked honung när man har svårt att svälja och när man har svårt att andas hjälper mycket och fick testa den nyligen.Jag kan säga att det är den bästa medlet mot halsont faktiskt för den hjälpte direkt och jag kännde att jag kunde andas lättare på engång.
Rekomenderas strakt!

Go boken!

Jag fick ett fint erbjudande från Go Boken hem till mig för min äldre son.Den heter Mitt första ABC och man betalar enbart porto för 5 böcker och en CD-skiva!Det är en kanon erbjudande och jag hade tidigare beställt böcker från de och de är otrolig fina och mina barn älskar de.Jag avslutade medlemskapet pga jag hade många böcker i hemma och vi hann inte läsa alla böckerna men nu känner jag att vi behöver nya böcker som passar för min 3 årings ålder.
Här har ni länken till erbjudandet.
http://www.goboken.se/Verktyg/Registrering/?project=ABS&promotioncode=I0000000

Jag ska kanske bli en testperson som testar senaste robottdamsugaren från märket Samsung :)

Hej , jag har nyligen anmält mig till att testa en robottdamsugare från märket Samsung.Jag hade alltid velat köpa en sådan men min man var mycket skeptiskt att den inte kunde göra rent som en vanlig damsugare och den skulle välta omkul om den träffade en tröskel.
Men den nya modellen lovar mycket, den är till o med väldigt tystlåten enligt de så att man kunde vara i samma rum när damsugaren är på och då kunde man titta på tv, läsa bok eller till o med prata i telefon :) Hoppas att jag får chansen att testa den i hemma!
God night!

Jag är mamma till två underbara pojkar :)

Hej alla!
Jag har två pojkar , äldre sonen heter Collin (3 år)och yngsta är Sean(1 år).Jag kan inte beskriva den kärlek jag känner för de och kan inte tänka ett liv utan de.Jag tänker dela mina upplevelser om mina barn  och andra saker som handlar om barn.

RSS 2.0